04 11 2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο TeleNet-Corning

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο που οργανώθηκε από την TeleNet και την CORNING Cable Systems στις 07 Απριλίου 2011, στο ξενοδοχείο Crown Plaza. Συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και μελέτη δικτύων Πληροφορικής, Κέντρων Δεδομένων και Η/Μ εγκαταστάσεων.

 

Τραπεζικοί οργανισμοί, στρατιωτικές υπηρεσίες, εταιρείες μελετών και κατασκευών, integrators και γνωστές πολυεθνικές τίμησαν με την παρουσία τους την εταιρεία μας.

corning seminar day 1.jpg

Ήταν ένα σημαντικό πρώτο βήμα ενημέρωσης για τα συστήματα της CORNING Cable Systems, που αφορούν το σχεδιασμό και κατασκευή δικτύων για Κέντρα Δεδομένων και ειδικά :

- Δίκτυα χαλκού Voice-Data Class F / Category 7

- Δίκτυα οπτικών ινών LANscape Pretium EDGE

Στελέχη του οίκου Corning Cable Systems από την Γερμανία και την Ιταλία, ανέπτυξαν τα παραπάνω θέματα και έδωσαν αναλυτική εικόνα των λύσεων και των προϊόντων στον τομέα του Datacenter cabling. Ας ελπίσουμε ότι αυτή ήταν η αρχή από πολλές άλλες παρόμοιες εκδήλωσεις σε εθνικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο

corning seminar sheats view.jpg

Η εταιρεία μας, θα συνεχίσει με επιμονή και υπομονή, να ενημερώνει όλον τον τεχνικό κόσμο για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα σχεδιασμού και κατασκευής καλωδιακών δικτύων φωνής-δεδομένων.