Η γνωστή εταιρεία TeleUNICOM ΑΕ, από το 2009 αποκλειστικός διανομέας της SONY ERICSSON στην Ελλάδα, διαλέγει για το κτίριο γραφείων της, επί της οδού Πλουτάρχου στην Παλλήνη, το καλωδιακό σύστημα CORNING Cat 6A shielded με εργοστασιακή εγγύηση για 300 θέσεις εργασίας.

Το καλωδιακό σύστημα CORNING Cat. 6A επιλέχθηκε από τον Όμίλο ΡΟΚΑ (από το 2004 μέλος του Ομίλου IBERDROLA RENEWABLES, κορυφαίου στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας), για τις νέες τους κτιριακές εγκαταστάσεις επί της Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας στην Κηφισιά. Το έργο περιλαμβάνει 80 θέσεις εργασίας.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο που οργανώθηκε από την TeleNet και την CORNING Cable Systems στις 07 Απριλίου 2011, στο ξενοδοχείο Crown Plaza. Συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και μελέτη δικτύων Πληροφορικής, Κέντρων Δεδομένων και Η/Μ εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία μας TELENET Ε.Π.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της ως Business Partner με την Swisscom Hospitality Services που δραστηριοποιείται ως σύμβουλος Δικτύων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών για τον ξενοδοχειακό τομέα, προσφέροντας μια ενοποιημένη σουίτα εξαιρετικά ποιοτικών εφαρμογών για το ξενοδοχείο και τους επισκέπτες του.