GreekEnglish
Join us on Facebook!Follow us on Twitter!
Αρχική Τελευταία Νέα Συνεργασία της TELENET με τη Swisscom Hospitality Services
Συνεργασία της TELENET με τη Swisscom Hospitality Services

telenet new logo 1280 by 1024 tn

Η εταιρεία μας TELENET Ε.Π.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της ως Business Partner με την Swisscom Hospitality Services που δραστηριοποιείται ως σύμβουλος Δικτύων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών για τον ξενοδοχειακό τομέα, προσφέροντας μια ενοποιημένη σουίτα εξαιρετικά ποιοτικών εφαρμογών για το ξενοδοχείο και τους επισκέπτες του.

swisscom partner rgb white tn

Η συνεργασία συνάφθηκε με στόχο την γνωστοποίηση και την παροχή των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της Swisscom Hospitality Services στην Ελληνική ξενοδοχειακή αγορά μέσω της εταιρείας μας.

 

Η Swisscom είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Κεντρική Ευρώπη προσφέροντας επικοινωνία δεδομένων υψηλών ταχυτήτων, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ευρυζωνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

 

swisscom services tn

Η Swisscom Hospitality Services είναι το τμήμα της Swisscom που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών και εφαρμογών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στα ξενοδοχεία και τους επισκέπτες τους. Όλες οι λύσεις περιλαμβάνουν σχεδιασμό εφαρμογή και υποστήριξη, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του ξενοδοχείου. Για την δυνατότητα ενοποίησης των υπηρεσιών και για τη βέλτιστη εξοικονόμιση κόστους οι υπηρεσίες προσφέρονται μέσω ενός και μοναδικού δικτύου IP.

 

Οι εφαρμογές που παρέχονται είναι:

 

iptv1 tn

  • Hotel Internet:

Σύνδέσεις υψηλών ταχυτήτων, βέλτιστη διαχείριση του διαθέσιμου bandwidth, σύνδεση πολλαπλών συσκευών σε ένα λογαριασμό.

  • Hotel TV:

Διασκέδαση, ενημέρωση και επικοινωνία μέσω της τηλεόρασης του δωματίου.

  • Interactive Guest Room:

Έλεγχος των λειτουργιών του δωματίου (φωτισμός, κλιματισμός, ψυχαγωγίας),

μέσω μιας απλής συσκευής.interactive guset room tn

  • Hotel Telephony:

Αναβάθμιση του τηλεφωνικού συστήματος μέσω της IP πλατφόρμας τοπικά ή σε Cloud.

  • Conference Solutions:

Εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συναντήσεων και εκδηλώσεων, από την απλούστερη αυτοματοποιημένη πρόσβαση, μέχρι στην κατασκευή ειδικευμένων δικτυακών εκδηλώσεων.

business center tn

  • Business Center Solutions:

Στα Business PCs, οι επισκέπτες μπορούν να «σερφάρουν» στο Internet, να τυπώσουν την κάρτα επιβίβασής τους, να επεξεργαστούν τα έγγραφά τους και ακόμη περισσότερα.

 

 H TELENET με τη νέα αυτή συνεργασία, επεκτείνεται στον κλάδο της Φιλοξενίας, που θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια την ατμομηχανή της οικονομίας μας.

 

Join us on Facebook!Follow us on Twitter!

Πνευματικά Δικαιώματα Telenet Ε.Π.Ε. © 2010 - 2011. Ανάπτυξη & Σχεδίαση: ClickMedia