GreekEnglish
Join us on Facebook!Follow us on Twitter!
Αρχική Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Συνεργασία της TELENET με τη Swisscom Hospitality Services

telenet new logo 1280 by 1024 tn

Η εταιρεία μας TELENET Ε.Π.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της ως Business Partner με την Swisscom Hospitality Services που δραστηριοποιείται ως σύμβουλος Δικτύων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών για τον ξενοδοχειακό τομέα, προσφέροντας μια ενοποιημένη σουίτα εξαιρετικά ποιοτικών εφαρμογών για το ξενοδοχείο και τους επισκέπτες του.

swisscom partner rgb white tn

Η συνεργασία συνάφθηκε με στόχο την γνωστοποίηση και την παροχή των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της Swisscom Hospitality Services στην Ελληνική ξενοδοχειακή αγορά μέσω της εταιρείας μας.

 

Η Swisscom είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Κεντρική Ευρώπη προσφέροντας επικοινωνία δεδομένων υψηλών ταχυτήτων, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ευρυζωνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

 

swisscom services tn

Η Swisscom Hospitality Services είναι το τμήμα της Swisscom που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών και εφαρμογών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στα ξενοδοχεία και τους επισκέπτες τους. Όλες οι λύσεις περιλαμβάνουν σχεδιασμό εφαρμογή και υποστήριξη, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του ξενοδοχείου. Για την δυνατότητα ενοποίησης των υπηρεσιών και για τη βέλτιστη εξοικονόμιση κόστους οι υπηρεσίες προσφέρονται μέσω ενός και μοναδικού δικτύου IP.

 

Οι εφαρμογές που παρέχονται είναι:

 

iptv1 tn

  • Hotel Internet:

Σύνδέσεις υψηλών ταχυτήτων, βέλτιστη διαχείριση του διαθέσιμου bandwidth, σύνδεση πολλαπλών συσκευών σε ένα λογαριασμό.

  • Hotel TV:

Διασκέδαση, ενημέρωση και επικοινωνία μέσω της τηλεόρασης του δωματίου.

  • Interactive Guest Room:

Έλεγχος των λειτουργιών του δωματίου (φωτισμός, κλιματισμός, ψυχαγωγίας),

μέσω μιας απλής συσκευής.interactive guset room tn

  • Hotel Telephony:

Αναβάθμιση του τηλεφωνικού συστήματος μέσω της IP πλατφόρμας τοπικά ή σε Cloud.

  • Conference Solutions:

Εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συναντήσεων και εκδηλώσεων, από την απλούστερη αυτοματοποιημένη πρόσβαση, μέχρι στην κατασκευή ειδικευμένων δικτυακών εκδηλώσεων.

business center tn

  • Business Center Solutions:

Στα Business PCs, οι επισκέπτες μπορούν να «σερφάρουν» στο Internet, να τυπώσουν την κάρτα επιβίβασής τους, να επεξεργαστούν τα έγγραφά τους και ακόμη περισσότερα.

 

 H TELENET με τη νέα αυτή συνεργασία, επεκτείνεται στον κλάδο της Φιλοξενίας, που θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια την ατμομηχανή της οικονομίας μας.

 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο TeleNet-Corning.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο που οργανώθηκε από την TeleNet και την CORNING Cable Systems στις 07 Απριλίου 2011, στο ξενοδοχείο Crown Plaza. Συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και μελέτη δικτύων Πληροφορικής, Κέντρων Δεδομένων και Η/Μ εγκαταστάσεων. Τραπεζικοί οργανισμοί, στρατιωτικές υπηρεσίες, εταιρείες μελετών και κατασκευών, integrators και γνωστές πολυεθνικές τίμησαν με την παρουσία τους την εταιρεία μας.

corning seminar day 1

Ήταν ένα  σημαντικό πρώτο βήμα ενημέρωσης για τα συστήματα της CORNING Cable Systems, που αφορούν το σχεδιασμό και κατασκευή δικτύων για Κέντρα Δεδομένων και ειδικά :

 

- Δίκτυα χαλκού Voice-Data Class F / Category 7

- Δίκτυα οπτικών ινών LANscape Pretium EDGE

Στελέχη του οίκου Corning Cable Systems από την Γερμανία και την Ιταλία, ανέπτυξαν τα παραπάνω θέματα και έδωσαν αναλυτική εικόνα των λύσεων και των προϊόντων στον τομέα του Datacenter cabling. Ας ελπίσουμε ότι αυτή ήταν η αρχή από πολλές άλλες παρόμοιες εκδήλωσεις σε εθνικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο

corning seminar sheats view

Η εταιρεία μας, θα συνεχίσει με επιμονή και υπομονή, να ενημερώνει όλον τον τεχνικό κόσμο για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα σχεδιασμού και κατασκευής καλωδιακών δικτύων φωνής-δεδομένων.

 
Ο Ομιλός ΡΟΚΑΣ διαλέγει CORNING Cat. 6A

Το καλωδιακό σύστημα CORNING Cat. 6A επιλέχθηκε από τον Όμίλο ΡΟΚΑ (από το 2004 μέλος του Ομίλου IBERDROLA RENEWABLES, κορυφαίου στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας), για τις νέες τους κτιριακές εγκαταστάσεις επί της Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας στην Κηφισιά. Το έργο περιλαμβάνει 80 θέσεις εργασίας.

Η TeleNET ΕΠΕ εργάστηκε σαν υπεργολάβος της εταιρείας Α. & Β. ΣΚΟΤΙΔΑΣ ΟΕ, με την οποία διατηρεί πολύχρονη και πετυχημένη συνεργασία.

rokasbldg3

 

 

 
Η TeleUNICOM AE προτιμά CORNING Cat.6A shielded

Η γνωστή εταιρεία TeleUNICOM ΑΕ, από το 2009 αποκλειστικός διανομέας της SONY ERICSSON στην Ελλάδα, διαλέγει για το κτίριο γραφείων της, επί της οδού Πλουτάρχου στην Παλλήνη, το καλωδιακό σύστημα CORNING Cat 6A shielded με εργοστασιακή εγγύηση για 300 θέσεις εργασίας.

Η TeleNet ΕΠΕ, σαν υπεργολάβος της τεχνικής εταιρείας Α.& Β. ΣΚΟΤΙΔΑΣ Ο.Ε. ανέλαβε την εκτέλεση της καλωδίωσης, εξακολουθώντας μια πολύχρονη και πετυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

teleunicom1

 
Η ROYAL BANK OF SCOTLAND επιλέγει SYSTIMAX

Η TeleNet ΕΠΕ κατόπιν επιλογής με τα αυστηρότερα βρεταννικά κριτήρια (γνωστά σε όλο τον κόσμο) από την ROYAL BANK OF SCOTLAND (RBS), ανέλαβε να εκτελέσει το έργο της διασύνδεσης δύο ικριωμάτων, εντός του Computer Room.

Ολα τα υλικά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν, είναι του οίκου SYSTIMAX (USA), από τον οποίον βεβαίως, ο πελάτης μετά την λήξη του έργου, θα λάβει εργοστασιακή εγγύηση 20 ετών. 

 
Νέο δυναμικό στο Marketing Department της TeleNet ΕΠΕ

Τα καθηκοντά της ανέλαβε η κύρια Γκαμπριέλε Ρόλλμαν, ως Marketing Manager. Η TeleNet ΕΠΕ επιλέγει πάντα τα στελέχη της με τα αυστηρότερα κριτήρια, με σκοπό την παροχή υψηλών υπηρεσιών πρός όφελο των πελατών της.

Με αυτήν την έννοια, η κύρια Ρόλλμαν διαθέτουσα την γνωστή σε όλους μας γερμανική παιδεία,  έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα της και έχοντας εργασθεί στην Γαλλία και στην Ελλάδα για πολλά χρόνια στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και του marketing, θα είναι στην διάθεσή των πελάτων μας.

 
... και στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο η TeleNet ΕΠΕ

Η TeleNet ΕΠΕ, από την 01.11.2010, είναι πλέον μέλος και στο Ελληνoγερμανικό Επιμελητήριο.

Με αυτήν την απόφαση μας δείχνουμε την θέληση-αποφαστικότητά μας, στην παροχή αρτιότερων υπηρεσιών στις γερμανικές εταιρίες πού έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και μας ανέθεσαν την υλοποίηση του δικτύου τους Voice & Data structured cabling.

 
Η Corning φέρνει νέες υπερ-εύκαμπτες οπτικές ίνες για Data Centers και επιχειρησιακά δίκτυα

Corning Cable Systems GmbH & Co KG will accept orders in Europe, Middle East and Africa for optical cables enabled by Corning® ClearCurve® multimode fibre. Customers can select among OM2, OM3 and OM3+ fibre types (high-bandwidth, laser-optimized). Local area network and data centre applications can benefit from the improved bend tolerance of the new cables with ClearCurve multimode fibre.

 
FutureCom™ S500 – O νέος μηχανισμός RJ45 της Corning

Berlin, Germany, June 25, 2009 – Corning Cable Systems GmbH & Co KG, part of Corning Incorporated’s (NYSE:GLW) Telecommunications segment, announces that its FutureCom™ S500 shielded copper RJ45 module has received Cat.6A component certification, as per approved ISO/IEC 11801:2002 Amd 1.0 and 2.0 (draft March 2009) international standard.

 
Το ανερχόμενο ΤΙΑ ΟΜ4 πρότυπο οπτικών οδηγεί την κούρσα της τεχνολογίας για τη νέα γενιά Data Centers

The wheels are in motion for next-generation data center applications, and the Telecommunications Industry Association (TIA) is in the process of approving a cabling standard that will help shape future network infrastructures around the world...

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2

Join us on Facebook!Follow us on Twitter!

Πνευματικά Δικαιώματα Telenet Ε.Π.Ε. © 2010 - 2011. Ανάπτυξη & Σχεδίαση: ClickMedia