GreekEnglish
Join us on Facebook!Follow us on Twitter!
Αρχική CORNING EDGE
Corning EDGE

 

corning_logo_small1

 

corning_banner_p31

To Κέντρο Δεδομένων (Data Center) είναι ο κόμβος του δικτύου σας – μεταδίδοντας, αποθηκεύοντας και προστατεύοντας τις πληροφορίες στις οποίες βασίζεται η επιχείρησή σας.


Σε τί διαφέρει λοιπόν το δίκτυό σας, από αυτό του ανταγωνιστή σας;  Πώς μπορεί το Κέντρο Δεδομένων σας να συμβάλλει περισσότερο στην ανταγωνιστικότητά σας, ενώ ταυτόχρονα να διαχειρίζεται όλες τις πληροφορίες σας χωρίς το φόβο να μένετε «εκτός λειτουργίας»;


Η λύση LANscape® Pretium® EDGE (Evolved-Density, Growth-Enabled) της Corning Cable Systems είναι προτερματισμένα καλωδιακά συστήματα οπτικών ινών τα οποία ανεβάζουν το Κέντρο Δεδομένων σας σε άλλο επίπεδο. Η λύσεις Pretium EDGE αποτελούνται από κανάλια οπτικών ινών, πλεξούδες, εξαρτήματα, κιβώτια και συνδετικά καλώδια για μειωμένες διαμέτρους καλωδίων σε συνδυασμό με την οπτική ίνα ClearCurve® της Corning®.
Οι πρωτοποριακές αυτές λύσεις, απευθύνονται στις ανησυχίες των ιδιοκτητών Κέντρων Δεδομένων και παρόχων, βοηθώντας τους να αυξήσουν τα έσοδα, να μειώσουν το κόστη και να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο.

Όσο γρηγορώτερα εγκαθίσταται ένα δίκτυο, τόσο γρηγορώτερα θα αρχίσει να προσφέρει έσοδα. Οι ιδιοκτήτες Κέντρων Δεδομένων αναζητούν δίκτυα τελευταίας –λέξης-της-τεχνολογίας, τα οποία να είναι τόσο απλά, ώστε να εγκαθίστανται γρήγορα και με περιορισμένο αριθμό τεχνιτών.

Οι λύσεις Pretium EDGE μπορούν να εγκατασταθούν 85% γρηγορώτερα από τα παραδοσιακά καλωδιακά συστήματα, πράγμα που σημαίνει ότι το δίκτυο μπορεί να φέρνει έσοδα γρηγορώτερα από ποτέ.

Η μείωση του χρόνου εγκατάστασης ξεκινά από τα καλώδια, τα οποία φέρουν μία ανασχεδιασμένη λαβή για πιό εύκολη τοποθέτηση του καλωδίου και γρηγορώτερη αφαίρεση στο τέλος της εγκατάστασης. Η βελτιωμένη ακτίνα καμπυλότητας, σε συνδυασμό με την μειωμένη διάμετρο του καλωδίου, επιτρέπουν στα καλώδια να τοποθετούνται ακόμη και στους πιο περιορισμένους χώρους, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή τους.


Ένα ειδικό διχαλωτό βύσμα, ενσωματώνεται στο εσωτερικό του οπτικού κατανεμητή, εξαλείφοντας τη χρονοβόρο διαδικασία της περιστροφής των καλωδίων. Μηχανική προστασία που εφαρμόζεται εύκολα με το ένα χέρι, μέσω μιας κουμπωτής θήκης καλωδίων, για απλούστερη και ταχύτερη εγκατάσταση. Με νέο, πρωτοποριακό σχεδιασμό, οι κασέτες Pretium EDGE τοποθετούνται από το εμπρός ή και το πίσω μέρος των κατανεμητών, επιτρέποντας στον εγκαταστάτη να εκτελέσει τις εργασίες του, όπως αυτός κρίνει πιο αποδοτικά και από τη μία πλευρά της σειράς των ικριωμάτων.

 

corning_edge_tray1

 

Οι κασέτες περιλαμβάνουν ένα κλείστρο LC, καταργώντας τη χρήση ταπών σκόνης τα οποία μπορεί να χαθούν ή να έχουν χρονοβόρα τοποθέτηση, καθώς επίσης επιτρέπουν στον εγκαταστάτη γρήγορη πρόσβαση σε κάθε διπλή πόρτα LC με τη χρήση ενός χεριού. Συρόμενα ράφια επιτρέπουν άνετη πρόσβαση, πάλι επιτρέποντας στον εγκαταστάτη γρήγορη πρόσβαση και εγκατάσταση εξοπλισμού.


Η αποδοτική διαχείριση των μεταφορών, προσθηκών και αλλαγών (MACs) είναι πάντα κρίσιμη σε ένα κέντρο δεδομένων. Η ανάγκη αυτή είναι αναπόφευκτη, αλλά πρέπει να γίνεται γρήγορα και χωρίς να εμποδίζει τις καθημερινές λειτουργίες του κέντρου δεδομένων. Οι λύσεις Pretium EDGE επιτρέπουν 25% γρηγορώτερες μεταφορές, προσθήκες και αλλαγές (MACs) εξασφαλίζοντας ότι το δίκτυο παραμένει σε λειτουργία, ενώ την ίδια στιγμή ενημερώνεται ταχύτατα. Οι λύσεις Pretium EDGE περιλαμβάνουν ένα αληθινά μοναδικό σχεδιασμό, με κατανεμητές που περιλαμβάνουν ξεχωριστά συρόμενα συρτάρια.

 

Τα κέντρα δεδομένων καλούνται να διαχειριστούν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες, αλλά κτιριακά δεν επεκτείνονται με αντίστοιχο ρυθμό. Για να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες εφαρμογές σε ένα δεδομένο χώρο, οι ιδιοκτήτες και πάροχοι δίνουν μαγάλη σημασία στην πυκνότητα των μηχανημάτων.

 

corning_edge_tray2

 

Οι λύσεις Pretium EDGE είναι ο ηγέτης στην πυκνότητα : προσφέρουν 100% περισσότερη πυκνότητα από τα τρέχοντα συστήματα της αγοράς. Το κιβώτιο των 4U μπορεί να διαχειριστεί έως 288 διπλές θύρες LC, ενώ αυτό του 1U διαχειρίζεται 48 διπλές θύρες LC, ώστε να μειώσει τον απαραίτητο χώρο του κέντρου δεδομένων.


Η οπτική ίνα ClearCurve έχει ελάχιστη ακτίνα καμπυλότητας 5 φορές την εξωτερική διάμετρο των καλωδίων Pretium EDGE (σε σχέση με τις 10 φορές των παραδοσιακών καλωδίων)       και 8 φορές τη διάμετρο των διασυνδετικών καλωδίων. Με 25 % μικρότερες διαμέτρους και 50% μικρότερα συνδετικά καλώδια, μπορεί να εγκατασταθεί μεγαλύτερος αριθμός καλωδίων στον ίδιο χώρο.


Οι απαιτήσεις των κέντρων δεδομένων, συνεχώς αλλάζουν και εξελίσσονται, καθώς ένα κέντρο δεν πρέπει μόνο να διαχειρίζεται τις σημερινές απαιτήσεις, αλλά και τις μελλοντικές.
Οι λύσεις Pretium EDGE είναι σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του 100G Ethernet και η κοινή καλωδίωση των εξαρτημάτων τους, επιτρέπει την εύκολη αναβάθμιση από 2-ίνες σε εφαρμογές παράλληλων οπτικών.


Με λειτουργία 24 ωρών το 24ωρο, 7 ημερών την εβδομάδα, η ανάγκη για δίκτυο υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας είναι δεδομένη. Ελάχιστα δευτερόλεπτα διακοπής, μπορεί να οδηγήσουν σε χιλιάδες ή και εκατομύρια ευρώ χαμένων εσόδων, γι’ αυτό και το δίκτυο πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε λειτουργία. Οι λύσεις Pretium EDGE προσφέρουν γρηγορώτερη εγκατάσταση και MACs, καθώς και βελτιωμένη πυκνότητα χωρίς να θυσιάζουν απόδοση ή αξιοπιστία. Οι λύσεις Pretium EDGE παρουσιάζουν την ίδια παραδοσιακή απόδοση και αξιοπιστία των Συστημάτων του Οίκου Corning.
 

Θυμηθείτε :


85% ταχύτερος χρόνος εγκατάστασης
25% ταχύτερες μετακινήσεις, προσθήκες και αλλαγές( MACs)
100% μεγαλύτερη πυκνότητα
Υποστηρίζουν Ethernet 100G
Με την υποστήριξη της οπτικής ίνας ClearCurve


Η εταιρεία Corning Cable Systems εφηύρε τα προτερματισμένα συστήματα οπτικών ινών για κέντρα δεδομένων, πριν από μία δεκαετία και συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα της απόδοσης αυτών των συστημάτων. Με τις λύσεις Pretium EDGE, η Corning συνδύασε την απαράμιλλη απόδοση με μία επαναστατική προσέγγιση στην εγκατάσταση και λειτουργία δικτύων. Για ένα δίκτυο που ξεπερνά τις προκλήσεις των απαιτήσεων των κέντρων δεδομένων του σήμερα, ενώ παράλληλα τα προετοιμάζει για τις ανάγκες του μέλλοντος.

 

Join us on Facebook!Follow us on Twitter!

Πνευματικά Δικαιώματα Telenet Ε.Π.Ε. © 2010 - 2011. Ανάπτυξη & Σχεδίαση: ClickMedia